در واقع آب کلم یک خاصیت شیمیایی جالب دارد. اگر چه رنگ آن بنفش است اما با اضافه کردن اسید یا

باز به آن رنگش تغییر می کند. اسیدها رنگ آب کلم را به زرد و نارنجی تغییر می دهند و بازها رنگ آب

کلم را به آبی و سبزتغییر می دهند. با تغییر میزان اسید و باز می توان رنگ محلول را تغییر داد. در

شیمی به آب کلم و موادی شبیه آن که در محیط اسیدی یا بازی تغییر رنگ می یابند شناساگر می گویند.

 

آب شاه توت هم یک شناساگر شیمیایی است و با آن می توان اسید (مثلاً سرکه) یا باز (مثلاً صابون) را با

آن تشخیص داد. در آزمایش زیر این موضوع را می بینید.

مشاهده ویدیو


گروه آموزشی هوش برتر تغییر ,آب ,رنگ ,باز ,کلم ,اسید ,آب کلم ,را به ,کلم را ,با آن ,تغییر میمنبع

جوش شیرین و سرکه

اسید و باز

فلفل های فراری

آزمایش جوشاندن آب در بادکنک (پلاستیک)

مشخصات

آخرین جستجو ها

اشتراک مطالب ترازوی ارزان 09197977577 | فروش فلزیاب فلزیاب Zodiak TL 10000 تخفیف ویژه ایران مقتدر فروشگاه آنلاین آپشن خودرو | گندم کار دانلود رایگان برنامه و بازی اندروید نیوز تراکتور استخدام راننده در الوپیک